Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'kolory'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • AFTEREFFECTS.PL
    • Regulaminy i zasady - AFTEREFFECTS.PL
    • Aktualności
  • TUTORIALE
    • Tutoriale After Effects
    • Pomysły
  • SOFTWARE I HARDWARE
    • After Effects
    • Inne Oprogramowanie
    • Pluginy
    • Sprzęt
  • POMOC
    • After Effects dla początkujących
    • After Effects dla zaawansowanych
    • Skrypty
    • Expressions
    • Jak "TO" jest zrobione?
  • DYSKUSJE
    • Tips & Tricks
    • Inspiracje
    • Pomocne Linki
    • Fonty i Typografia
    • Prace i komentarze
    • Formaty Video
    • Formaty Audio
  • OFF TOPIC
    • Badamy rynek
    • Różne swobodne rozmówki
    • Dobry dowcip, żart
    • YouTube itp.
    • ŚMIETNIK
  • OGŁOSZENIA
    • Praca oferowana
    • Inne ogłoszenia

Grupa


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Profil Facebook

Znaleziono 3 wyniki

  1. Cześć, Mam pewien problem z wyglądem kolorów w programie After Effects. Załączam screena. Myślałam, że to problem z monitorem, z jego kalibracja, jednak w pozostałych programach (photoshop, illustrator) kolory wyglądają poprawnie. Po imporcie plików do pracy, obrazy są prześwietlone, przepalone. Porównałam, ustawienie w preferencjach z drugim komputerem (tu kolory są ok), na którym tez jest zainstalowany After Effects. Preferencje są ustawione jednakowo. Proszę o jakieś sugestie, odnośnie tego problemu. Dziękuje
  2. Witam, Niedawno (dzisiaj) zrobiłem, pewną animacje: *link* Zapewne zauważyliście po obejrzeniu o co mi chodzi, jakość kolorów/cieni jest po prostu słaba. Najbardziej widać to na tle, chodzi mi o te "paski kolorów". Z tego co wiem kolory powinny przechodzić mniej więcej płynnie a tu z niewiadomego mi powodu wyszło inaczej. Wszystko co widzicie na animacji jest wygenerowane przez AAE, nie używałem żadnych zewnętrznych obrazków etc. Jakość to 1080p w ustawieniach renderowania i kompozycji tak było, chociaż wątpię że to wina renderowana bo na podglądzie jest identycznie.. Czy to ja coś źle robię czy po prostu "słynny" AAE jest słabym programem? Używałem wbudowanych efektów, a dokładnie "Colorize set gradient" "CC Cross Blur" i "Glow" Bardzo proszę o pomoc, jestem początkujący więc proszę mówić "po ludzku" bez profesjonalnych wyrażeń. Dziękuje. btw. Witajcie! Jestem nowy ^^
  3. Witajcie, mam pytanko, czy kiedykolwiek ktoś z was próbował bawić się LUTami w AE? Zastanawiałem się czy jest możliwość wyeksportowania LUTów z CameraRawa, Lightrooma tak samo jak w SpeedGrade. Nawet google nie pomogło znaleźć odpowiedzi. Generalnie są tam jakieś sztuczki z uzyciem TIFFów ale kto sie chce w to bawić Jeżeli ktoś wie jak to wyczarować to poproszę o info. Pozdrawiam