Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'sprane kolory'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • AFTEREFFECTS.PL
    • Regulaminy i zasady - AFTEREFFECTS.PL
    • Aktualności
  • TUTORIALE
    • Tutoriale After Effects
    • Pomysły
  • SOFTWARE I HARDWARE
    • After Effects
    • Inne Oprogramowanie
    • Pluginy
    • Sprzęt
  • POMOC
    • After Effects dla początkujących
    • After Effects dla zaawansowanych
    • Skrypty
    • Expressions
    • Jak "TO" jest zrobione?
  • DYSKUSJE
    • Tips & Tricks
    • Inspiracje
    • Pomocne Linki
    • Fonty i Typografia
    • Prace i komentarze
    • Formaty Video
    • Formaty Audio
  • OFF TOPIC
    • Badamy rynek
    • Różne swobodne rozmówki
    • Dobry dowcip, żart
    • YouTube itp.
    • ŚMIETNIK
  • OGŁOSZENIA
    • Praca oferowana
    • Inne ogłoszenia

Grupa


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Profil Facebook

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam wszystkich, Będę bardzo wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu problemu jaki napotkałem. Opis sytuacji: 1. Chciałem wrzucić jakieś animacje na strone shutterstock. 2. Przygotowałem renderingi/obrazy i zapisałem każdą klatkę np w tiff z alfą. 3. Importuję tify jako sekwencję i wszystko jest bdb. 4. Tworzę kompozycję i chcę zapisać, 5 Dodaję do Render Queue i ustawiam wymagane sety : w moim przypadku quicktime i photojpg. Na koniec zapisuję. W tym momencie pojawia się problem bo w różnych odtwarzaczach pokazują się różne kolory. Np. w VLC kolory robią się blade, a w Media Player Classic już są ok. W czym tkwi problem i jak go rozwiązać? Załączam obrazy z wymaganiami z Shutterstoka i printem z AE i VLC po zapisie, gdzie widać, że kolory są "sprane". Może znajdzie się osoba, która też coś wrzuca na Shuttera i miała z tym problem, będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam