Zaloguj się, aby obserwować  
Obserwujący 0
bilickirafal

Bardzo proszę o pomoc - Renderowanie

2 posty w tym temacie

Witam,
Nie mogę z renderowań filmiku. Włączam renderowanie za pomocą adobe media encoder aczkolwiek za pomocą after effect też nie dział wyskakuje błąd, "błąd kompilowania filmu" (wysłałem screen), renderowałem wcześniej ten filmik i było okej. próbowałem renderować też inny filmik i również wyskoczył taki sam błąd.

Robiłem:
- wyłączałem / włączałem 
- odinstalowałem ae i me i zainstalowałem ponownie 
- próbowałem z wcześniejszymi wersjami 
- próbowałem renderować inne pliki 
- zmieniałem, nie raz założenia (wcześniej renderowałem nie raz )

mogę też rozmawiać przez maila bilickirafal@gmail.com 
Bardzo proszę o pomoc męczę się z tym już ponad tydzień :? 
z góry dzięki za wszelką pomoc

 

Zrzut ekranu (5).png

0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witaj,

sprawdzałeś swoje sterowniki? Może przeinstaluj Quick Time, przeinstaluj inne sterowniki, które posiadasz na dysku. Próbowałeś dla porównania renderować na innych ustawieniach, widzę, że renderujesz na screenie w H264 - Blu ray dało radę? Ewentualnie jakiś Avi dla porównania? Wtedy była by odpowiedź, czy to nie wina jakiś sterowników właśnie :) 

Jaką posiadasz kartę graficzną? Sprawdź również do niej sterowniki, wykonywałeś ostatnio jakieś aktualizacje? 

0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.


Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  
Obserwujący 0